1.Ak vaše potvrdenie prichádza čas, stále nie je príjem tovaru, nás prosím kontaktujte, sme sa rozšíriť dátum doručenia prvýkrát.
2.Ak po uplynutí 60 dní ( Brazília 90 dní ) sa vám stále nedostávajú tovar, prosím, kontaktujte nás, vrátime.
3.Prosím nenúťte spory v rámci 60days (Brazília 90 dní), je to nepríjemné.Neakceptujeme žiadne spory o č sledovacie číslo.
4.Vzhľadom k našej väčšina výrobkov je svadba/strana výrobky , dátum dodania je veľmi dôležité pre každého, tak prosím potvrďte vašu svadbu/strana, dátum opatrne, ak nemáte viac času, radi by sme vám poradíme vybrať express namiesto čína príspevok , môžete prijímať balík do 5 až 10 dní, ak sa rozhodnete vyjadriť, sme si lacnejšie express pre vás.
Ak chcete uskutočniť objednávku,to znamená, že súhlasíte s vyššie uvedené pokyny.
10PCS 32x21cm Prevodom Chocolate List,DIY Čokoláda, Formy,Čokoláda Vytlačený List,Čokoládové Dekorácie,Cake Decoration Materiál: Potraviny Farebné Plastové List (PET) Veľkosť: 32x21 cm Balenie: 10 ks
Hmotnosť: Cca 150g
Ako používať pretlačovacie papiere(ako video ukazuje):
1. Zmiešajte cukor a v bielky v malom hrnci.
2. Umiestnite hrniec s zmesi na bain-marie 10 minút, mix raz za čas, kým sa zmes stáva kvapalina a už môžete cítiť cukor obilniny v ňom.
3. Suché spodnej časti malé banku a preniesť zmes do mixéra misy a začať whisking, kým sa stane veľmi hrubé (približne 6-7 minút).
4. Zastaviť mixéra, pridajte práškový cukor a pomaly pokračovať miešania asi 2 viac minút, kým zmes stáva veľmi stabilný.
5. Prenos zmes na pečivo taška, usporiadať Cukru Pečiatka na rúry pan (hrubé stranou hore) a začnite potrubia.
6.Pečieme na najmenej 120 minút pri 80°C (176°F).
7.Vždy s Fanned rúra tepla, kým sa cukor bozky sú suché, dovnútra a von.
8. Raz pripravený, vyberieme z rúry a hneď samostatné cukru bozky.Prečo list som dostal, ako ten na obrázku?
Obrazom na našich webových stránkach je účinok obrázok s čokoládou.
Biela/Čierna je čokoládová farba
Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme!
(Nechcem chladom, vyhýbajte sa slnku)
Ak je to váš prvý čas kúpiť prenos list, prosím, na vedomie:
1) čokoláda prenos "list" je vyrobený z tenkej plastovej list (potravinársky), nie papier
2) farba na hárok, jedlo , farby, takže to nie je veľmi jasné, ako tlačiť farebné
3) skontrolujte si prosím používať a manipulovať s ním opatrne , alebo jedlo, farby, prášky bude falled
4) naše dátum výroby je čerstvé (keď je potvrdenie objednávky), a trvanlivosti je 14 mesiacov
5) Prepravu a skladovanie : 1.Teplota: 14°C-22°C Vlhkosť:
2.Mimo priameho slnečného svetla.
3.Nie klopať vo zvislej tvár
4.Nie stres a ohýbať
5.Nie mrazené cryopreservation
Použitie Teplota : 1. 20°C-25°C(Pri Izbovej Teplote)
2. 28°C-33°C(Teplota Roztopená Čokoláda)
3. 23°C-28°C(Teplota Workbench)
Pre našich Balenie:
1) Watproof Papiera:
To je papier, ktorý dal medzi dvoma prevodom chocolate list, funkcia papiera :
a): Veľmi hladký, ktoré sa zabránilo obtlačok na list, držať sa iného papiera.
b): Absorbovať vlhkosť
1) Ziplock Taška:
Jednoduché použitie a uschovajte tieto prenos listy.
Použitie metód:
Po prvé, Horúcej čokolády do kvapaliny, po to, dať čokoládu prenos list podľa čokoláda, formy, list má vzor stranou nahor ,potom nalejte čokoláda kvapalina do formy, počkajte niekoľko minút, kým sa čokoláda vychladne, môžete ho získať Ako na obrázku vyhodil.
Vysokú kvalitu a je jednoduché na používanie